Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/customer/www/elkedagmassage.nl/public_html/media/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49
Ayurvedische massage en kruidenolie (taila)

elke dag massage   sfeerbeeld   massagetafelElke dag massage Ayurveda ayurvedische massages in Alphen aan den Rijn Slide 2elke dag massage   sfeerbeeld   tafel

Ontspannings massage

Relax en ontspan...

Meer informatie

Kennismakings aanbod

Massage van 1 uur voor € 75!

Meer informatie

Marma massage

Marmapunten en taila...

Meer informatie

Kruidenolie (taila) bij ayurvedische massage


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/customer/www/elkedagmassage.nl/public_html/administrator/components/com_zoo/helpers/renderer.php on line 245
Written by Ruud Boone on Wednesday, 11 December 2013.

Massage olie - taila
Verzorging van de huid en aanverwante gebieden is een mooi gebied waar ontspanning van zintuigen, geest en het lichaam hand in hand kunnen gaan.

Tijdens een ayurvedische massage wordt je gemasseerd met warme sesamolie die vermengd is met Indiase kruiden, dit wordt "taila" genoemd. Deze taila wordt voor jou persoonlijk uitgezocht.


Op dit moment heb ik bijvoorbeeld taila's in gebruik bij de massages die:

  • Verzachten bij continue belasting van spieren en pezen zoals bij het werken met bijvoorbeeld de computer. Gevoelige en spieren hebben baat bij deze verkoelende kruidenolie.
  • Een opbeurend effect hebben op de gemoedstoestand en zorgt voor geestelijke veerkracht in donkere tijden. Deze taila helpt verder bij verlies aan vitaliteit en spierkracht.

Wil je meer weten welke taila goed voor je is op dit moment? Boek dan nu een afspraak in december en maak gebruik van de gratis intake om te bepalen welke taila jij nodig hebt op dit moment.

About the Author

Ruud Boone

Elke dag massage - Alphen aan den Rijn - Ayurvedische ontspannings en marma massages

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Wat beweegt ons?

 ic fbk 36    ic twit 36    g 36x36   pinterest-36
 
Kijk eens rond op bovenstaande pagina's en ontdek waar gaat ons hart naar uit gaat!

 

Blijf op de hoogte