Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/customer/www/elkedagmassage.nl/public_html/media/widgetkit/widgets/lightbox/lightbox.php on line 49
Ayurveda en meditatie

elke dag massage   sfeerbeeld   massagetafelElke dag massage Ayurveda ayurvedische massages in Alphen aan den Rijn Slide 2elke dag massage   sfeerbeeld   tafel

Ontspannings massage

Relax en ontspan...

Meer informatie

Kennismakings aanbod

Massage van 1 uur voor € 75!

Meer informatie

Marma massage

Marmapunten en taila...

Meer informatie

Ayurveda en meditatie


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/customer/www/elkedagmassage.nl/public_html/administrator/components/com_zoo/helpers/renderer.php on line 245
Written by Ruud Boone on Thursday, 12 February 2015.

Ayurveda en meditatie

Ayurveda en meditatie - Ayurvedische massage in Alphen aan den RijnAyurveda staat vooral bekend om de kruidentherapie, massages en voedingsadviezen. De connectie ayurveda en meditatie is veel minder bekend.

Ontspanning is een essentieel onderdeel van een massage. In de ayurveda worden ook andere technieken aanbevolen om deze ontspanning op te roepen. Meditatie bijvoorbeeld om deze ontspanning te bereiken.

Tijdens een massage kom je tot rust, dit is belangrijk om je zelfhelend vermogen aan te spreken. Bijvoorbeeld stress heeft dan minder vat op het immuunsysteem.

Focussen op je eigen ademhaling zorgt ervoor dat je naar binnen keert in jezelf. Als je je aandacht bij je ademhaling kunt houden, dan ben je in het moment. Je ademhaling is een van de vele dingen waar je je aandacht op kunt richten. Wat je ook kiest, je aandacht ergens op richten en houden vereist wel enige oefening. 

Om je te helpen in de juiste stemming te komen kun je gebruikt maken van hulpmiddelen. Wierook wordt bijvoorbeeld vaak gebruik om rust en positiviteit tot stand te brengen. Op een gegeven moment herkent je zenuwstelsel de geur van wierook en brengt het in verband met ontspanning. En zo kom je door de ontspanning weer tot rust en kan je lichaam weer beter het zelfhelende vermogen aanspreken.

Bij Elke dag massage kun je nu een meditatie aan het begin van de massage boeken. Begin de massage met een geleide meditatie en ervaar wat dit voor verschil maakt!

 

 

About the Author

Ruud Boone

Elke dag massage - Alphen aan den Rijn - Ayurvedische ontspannings en marma massages

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Wat beweegt ons?

 ic fbk 36    ic twit 36    g 36x36   pinterest-36
 
Kijk eens rond op bovenstaande pagina's en ontdek waar gaat ons hart naar uit gaat!

 

Blijf op de hoogte